Advies ouders nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen

Merk je dat jouw kind zeer sensitief, intuïtief, alert en wijs is? En anders dan andere baby’s en kinderen is? De laatste jaren – vanaf 2012 en al zeker vanaf 2020 – worden er steeds meer nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen geboren. Ik ben zelf een nieuwetijdsvolwassene en ‘starseed’ met een kosmisch bewustzijn en moeder van nieuwetijdskinderen. Ik weet waar nieuwetijdsmensen- en kinderen tegenaan lopen. Wat ze moeilijk vinden en waaraan ze behoefte hebben.

‘Het allerbelangrijkste wat kosmische kinderen en nieuwetijdskinderen nodig hebben zijn onvoorwaardelijke liefde en ruimte en aanmoediging om te zijn wie ze werkelijk zijn: creators van een nieuwe liefdevolle aarde.

Hoogbewuste lichtwezens in een menselijke vorm

Nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen of kosmische kinderen zien eruit als gewone mensen, maar zijn dat niet helemaal. Hun DNA is niet 100% aards (letterlijk een andere ‘bedrading’). Nieuwetijdskinderen hebben een hoger bewustzijn en intuïtieve gaven. Het zijn hoogbewuste en -ontwikkelde lichtwezens in een menselijke vorm, die in essentie dus echt anders zijn. De meeste mensen op aarde bevinden zich nog in de derde (3D) of vierde (4D) dimensie. Slechts een kleine groep heeft de vijfde dimensie (5D) of hoger (waarnaar we allemaal op weg zijn) inmiddels bereikt.

‘Veel kosmische kinderen worden al meteen ‘ontwaakt’ geboren in de vijfde dimensie of hoger. Dan kun je je wel voorstellen hoe HEFTIG het is voor deze kinderen om vanuit een ‘5D-bewustzijn’ in een ‘3D-wereld’ terecht te komen. Daar is veel moed en liefde voor nodig.’

Boost in bewustzijn en transformatieversnelling ouders

Kosmische kinderen zijn krachtpilaren van licht en liefde. Alleen al door geboren te worden, geven ze hun ouders een boost in bewustzijn. Ze zetten hun ouders (nog veel meer dan hoogsensitieve kinderen) aan tot transformatie, healing en spirituele ontwaking. Wat soms een flinke beproeving is, kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen zijn dé leer- en ascentiemeesters van de nieuwe tijd: het Watermantijdperk.

Andere opvoed- en onderwijsbehoeften

Veel nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen weten precies wie ze zijn en wat ze komen doen op aarde. Ze zijn zeer sensitief, intuïtief, superkrachtig, intelligent (vaak meer-/hoogbegaafd). En hebben vaak al direct toegang tot hun eigen oude opgeslagen wijsheid en gaven (van vorige levens) en het universele veld. In dit veld is alle kennis en wijsheid van het universum aanwezig, waarmee ik ook werk.

‘De sensitiviteit en het bewustzijn van nieuwetijdskinderen of kosmische kinderen gaan veel verder dan bijvoorbeeld het hokje hoogsensitief. Ze vragen daarom om andere opvoed- en onderwijsmethoden: kosmisch of universeel ouderschap en onderwijs.’

Liefdespioniers en transformators in de meest zuivere vorm

Nieuwetijdskinderen incarneren juist nu massaal om vrijwillig bij te dragen aan de shift naar de nieuwe aarde. Ze worden geboren met de missie om liefde te brengen en donker in licht te transformeren. Door te zijn wie ze in essentie zijn: onvoorwaardelijke liefde. Dat is liefde zonder voorwaarden, in dienst van het grotere geheel. Het zijn liefdespioniers en transformators in de meest zuivere vorm.

‘Kosmische kinderen en sterrenkinderen dagen ons uit om oude manieren, systemen en overtuigingen opnieuw te bekijken, af te breken en vanuit onvoorwaardelijke liefde en eenheid opnieuw op te bouwen.’

Waar lopen nieuwetijdskinderen onder andere tegenaan? Klik hier.

Wat hebben nieuwetijdskinderen, sterrenkinderen en kosmische kinderen nodig?

.
Allereerst de beste (licht- en liefdes)versie van jou als ouder. Veel kosmische kinderen hebben het zwaar op aarde en hebben jouw onvoorwaardelijke liefde nodig om zich staande te kunnen houden. Je bent zorgvuldig uitgekozen als ‘aardebegeleider’ en opvoeder. Jouw (opvoed)taak gaat dus een stuk verder. Je mag erop vertrouwen dat je deze taak aankunt of hiervoor klaargestoomd wordt.

Ten tweede hebben ze passend (kosmisch) onderwijs nodig. Waarin niet alleen basisvaardigheden (schrijven, lezen en rekenen) geleerd worden, maar ook ruimte is voor de ontplooiing van hun unieke (kosmische) talenten en gaven, die nodig zijn voor het creëren van een nieuwe aarde.

‘Als ouder van een nieuwetijdskind of kosmisch kind breng je letterlijk de lichtwerkers van de toekomst en creators van de nieuwe aarde groot. Voel even… hoe cruciaal deze taak is. En hoe je indirect bijdraagt aan de toekomst en het voortbestaan van onze planeet en de mensheid.’

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik kan je helpen om enerzijds jouw kind beter te begrijpen vanuit een hoger bewustzijn en anderzijds jou als ouder te begeleiden in jouw transformatieproces. Hoe doe ik dat? Ik stem me, via jou als ouder of een foto van jouw kind, op jouw kind. En voel wat jouw zoon of dochter nodig heeft en wat jij als ouder kunt doen om hem/haar te helpen en beter te begrijpen. Dat kunnen praktische (slaap)tips zijn, (reinigings- en sacred space) meditaties, visualisaties, affirmaties, toepassing van de wet van aantrekking (Law of Attraction), etc.

Voor veel kosmische kinderen voelt de aarde niet prettig en onveilig

Veel hoogbewuste kinderen willen hier liever niet zijn. De energiefrequentie of trilling van de aarde is een stuk lager (3D) dan hun bewustzijn (5D en hoger). Het voelt hier zwaarder en donkerder dan in de hogere dimensies en lichtsferen. Ik kan jou leren hoe je een liefdevolle verbinding tussen jou en je kind kunt maken, de aarde en de oerbron (Source) in het universum, zodat jouw kind volledig in zijn (licht)kracht komt. En letterlijk gaat stralen en zijn ware potentieel durft te laten zien; wie hij of zij werkelijk is.

‘Als ouder ben je de sleutel voor de ontwikkeling en lichtkracht van jouw kind’.

Inhoud kosmische sessie(s) – transformatietraject ouders van nieuwetijdskinderen

Het allerbelangrijkste wat ik voel, is dat ik mijn kosmische wijsheid, licht en liefde op maat door mag geven als boodschapper en schrijver. Ik geef door wat jouw kind en jij als ouder nodig hebben, op een manier die voor jullie past.

Locatie

Ik werk (live en online) vanuit het mooie Brabantse Molenschot, vlakbij Breda, midden in het groen. Hier is alle rust en ruimte om tot jezelf te komen en een volgende stap in bewustzijn en kosmisch ouderschap te zetten.

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal, next level en praktisch tegelijk, toegankelijk, luchtig (met humor op z’n tijd), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op