Klaar voor een nieuw hoofdstuk: tekst met zin 2.0.

Mei vorig jaar begon ik mijn bedrijf. Met een duidelijke focus op zakelijke teksten. Op gevoel ben ik eigenlijk maar gewoon begonnen. Zonder hoge verwachtingen of ambitieuze ambities. Dat past ook helemaal niet bij mij. Het voelde als de juiste keuze, dus daar ging ik naar de KvK.

Alleen al het avontuur van ondernemerschap, en alles wat je daarvan leert, is prachtig. Ondernemen is zoveel meer dan alleen een bedrijf runnen. Zichtbaarheid bijvoorbeeld – jezelf écht laten zien – is voor veel mensen lastig. Daarmee heb ik ook flink geworsteld. Ik probeerde krampachtig te voldoen aan het ‘ideale ondernemersplaatje’. Ik moest van mezelf voldoen aan de normen van de zakelijke wereld. Ik zette me letterlijk vast.

Nu ruim een jaar later – na een intense periode van transformatie, persoonlijke en spirituele groei – mag het anders. Ik heb mezelf bevrijd en mag eindelijk, ook als ondernemer, zijn wie ik ben. Dat geeft zoveel positieve energie. Want zijn wie je bent, zowel persoonlijk als zakelijk, is geluk.

Ik omschrijf mezelf als een tekstschrijver met een missie van licht en liefde ❤. Ik voel – vanuit een sterke zielsroeping – dat ik meer op deze aardbol te doen heb dan alleen schrijven voor bedrijven. Mijn dienstenpakket mag opnieuw vormgegeven worden. Supertof, maar ook spannend… Daar ga ik weer, ‘mevrouw de leaper.’

Op het moment ben ik nog zoekende. De komende periode ga ik samen met Tess Fliers, zo dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen, aan mijn bedrijf en nieuwe profilering werken. Yes! Zoveel zin in!