Kosmische begeleiding volwassenen

Als kosmisch inspirator kan ik jou afgestemde boodschappen en praktische tools doorgeven en aanreiken. Die jouw frequentie en lichtkracht verhogen en jou helpen tijdens jouw transformatie of ‘awakening’. Dat doe ik vanuit mijn multidimensionale kosmische wijsheid en afstemming met mijn spirit team.

Ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn?

Voordat je als mens op aarde wordt geboren, bepaalt jouw ziel (die onsterfelijk is) met je gidsen en spirit team de levenslessen, taak of missie voor je aankomende leven. Daarvoor kiest de ziel een passend lichaam uit, dat niks meer is dan een ‘voertuig’. Dat uiteraard goede voeding en verzorging nodig heeft. We zijn een ziel met een lichaam, in plaats van een lichaam met een ziel. Het doel van incarneren – geboren worden – is ontwikkeling en groei van de ziel. Hoe weet je nu of je klaar bent voor een volgende stap in bewustzijn? Dat weet je niet, dat voel je. Het is een innerlijke onrust en roeping vanuit je ziel, die steeds sterker wordt, omdat je ziel er klaar voor is. Die wil verder groeien in bewustzijn.

‘Behalve een mens van vlees en bloed ben je een prachtig stralend lichtwezen met een multidimensionaal bewustzijn, dat bij velen nog niet ‘ontwaakt’ is.

Het is niet toevallig dat jij tijdens deze transitieperiode op aarde bent

Toeval bestaat niet. De aarde staat op de drempel van een nieuw tijdperk en hoger bewustzijn. Grote kans dat jij met jouw unieke talenten en gaven op een authentieke manier bij mag dragen aan deze transitie en ascentie. Ik help jou graag op weg in jouw transformatieproces.

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing?

 • Ben je zoekende naar jouw talenten, wie je werkelijk bent en wat je doel in je leven is?
 • Vraag je je regelmatig af waarom je doet wat je doet?
 • Ben je zeer intuïtief, sensitief (‘hoogsensitief XL’) en misschien wel heldervoelend en -wetend?
 • Voel je vaak onrustig, alsof ‘de tijd dringt’, en zit je niet altijd lekker in je vel?
 • Vind je het soms lastig en zwaar om op aarde te zijn?
 • Heb je wel eens heimwee naar ‘de sterren’ of een andere dimensie, die als veel meer als ‘thuis’ voelt?
 • Heb je te vaak het gevoel dat je overleeft, in plaats van leeft en in een te nauw (keurs)lijf zit?
 • Ervaar je soms vage lichamelijke (ascentie)klachten, waarvoor geen oorzaak gevonden wordt?
 • Ben je toe aan een stap verder en dieper dan reguliere (hsp-)coaching?
 • En voel je met hart én ziel dat je op aarde een belangrijke (en misschien wel grootse) taak of missie hebt?

Inhoud kosmische sessie(s) – transformatietraject volwassenen

Het allerbelangrijkste wat ik voel, is dat ik kosmische boodschappen op maat door mag geven als boodschapper, schrijver en ascentiegids. Ik geef door wat jij nodig hebt, op een manier die bij jou past. Bijvoorbeeld via een (live) een-op-eengesprek, online sessie via Teams, wandeling, telefoongesprek, geschreven boodschap via e-mail, etc.

 • Eerste online sessie of telefoongesprek van max. 45 minuten.
 • Na de eerste online sessie voelen we samen of en hoeveel (online of live) vervolgsessies van 1,5 uur nodig zijn. Ik werk niet met vastomlijnde methodes en langdurige trajecten die je van tevoren moet kopen, maar werk in het moment en de flow van het universum. Zo krijg je altijd precies wat je op een bepaald moment nodig hebt. Na elke sessie voelen we wat er voor jou nu nodig is. Nog een sessie bij mij of bij één van de mooie coaches en therapeuten uit mijn netwerk, die andere specialisaties en invalshoeken hebben.
 • Mijn aanpak is een combinatie van kosmisch afstemmen, praktische tools en oefeningen. Bijvoorbeeld (reinigings- en sacred space) meditaties, visualisaties, affirmaties, toepassing van de wet van aantrekking (Law of Attraction), etc.

‘Alle antwoorden zitten in jezelf, ik help je om deze vanuit je eigen lichtkracht terug te vinden. Dat doe ik vanuit mijn eigen wijsheid, kosmische afstemming, intuïtie en levenservaringen’.

Prijzen

 • Sessie (online of live) van 1 uur: 50 euro (exclusief reiskosten als de sessie op een andere locatie plaatsvindt).
 • Sessie (online of live) van 1,5 uur: 75 euro (exclusief reiskosten als de sessie op een andere locatie plaatsvindt).
 • Live sessie > 1,5 uur, dagdeel of dag op maat in de omgeving van Breda: in overleg.

Locatie

Ik werk (online of live) vanuit het mooie Brabantse Molenschot, vlakbij Breda, midden in het groen. Hier is alle rust en ruimte om tot jezelf te komen en een volgende stap in bewustzijn te zetten.

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal, next level en praktisch tegelijk, toegankelijk, luchtig (met humor op z’n tijd), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op