Referenties

Ik heb Maartje leren kennen via obs De Wildschut in Gilze. In eerste instantie als betrokken ouder die haar bijdrage leverde aan de totstandkoming van het verhaal van deze school. Als snel had ik in de gaten dat ze een waardevolle rol kon spelen in de communicatie. Maartje weet tot de kern door te dringen. Ze verstaat de kunst van het weglaten. Woorden of zinnen die niet bijdragen aan het geheel, halen haar tekstuele creaties niet. Duidelijkheid staat voorop. Ze overziet het geheel en houdt dat scherp in de gaten. Haar bedrijf had daarom net zo goed ‘tekst en meer’ kunnen heten. Daarnaast is het met Maartje fijn samenwerken. Ze is een warme persoonlijkheid, niet bang om te zeggen waar het op staat en verstaat haar vak, wat het heel prettig maakt om met haar te sparren!
Chantal van der Nat, Conceptshoots

Klantvriendelijk, meedenkend en zoals verwacht, een kei in het schrijven van teksten!
Maartje heeft voor ons al meerdere werkzaamheden uitgevoerd. Het plaatsen van gesponsorde berichten op social media, schrijven van alle teksten voor onze nieuwe webshop, het maken van omschrijvingen voor onze producten en het schrijven van advertorials…niets is haar te veel. Ze leest zich in om (meer) kennis te krijgen van producten en het bedrijf, denkt mee en biedt zelfs na oplevering erg veel service.

Kortom, uiterst tevreden en zeker een aanrader! 

 Tekstschrijver voor bewuste ondernemers

Ben je een bewuste ondernemer die, net zoals ik, de wereld mooier en liefdevoller wil maken? Ben je bijvoorbeeld een coach, therapeut of healer? Werk je op een andere manier vanuit je hart? En ben je op zoek naar een sensitieve en praktische tekstschrijver? Dan ben ik de tekstschrijver voor jou!

Lees meer

 Begeleiding vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn

Ben je zoekende naar je ware zelf? Naar jouw unieke talenten en gaven? Voel je dat je hier op aarde een taak of missie hebt? En ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn? Dan kan ik je hierbij helpen, vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn.

Lees meer

 Advies ouders van kosmische kinderen en nieuwetijdskinderen

De laatste jaren worden er steeds meer nieuwetijdskinderen geboren. Deze hoogbewuste kinderen weten precies wie ze zijn en wat ze komen doen op aarde. Als nieuwetijdsvolwassene weet ik waar ze tegenaan lopen en wat ze nodig hebben.

Lees meer

Interesse? Bel of mail! Ik kom graag in contact met jou!