Waar lopen hoogsensitieve kinderen en nieuwetijdskinderen tegenaan?

Nieuwetijdskinderen en hoogsensitieve kinderen worden geboren met een energiefrequentie die hoger is dan de frequentie van de aarde. De aarde voelt voor veel nieuwetijdskinderen zwaar en onveilig. Alsof ze in de mist lopen en een dik, zwaar deken om zich heen krijgen. Veel van deze hoogbewuste zielen willen hier liever niet zijn en begrijpen het leven op aarde niet altijd. En ook niet hoe kinderen en volwassenen soms met elkaar omgaan. Zo hard en gevoelloos.

Wat voor veel sensitieve kinderen lastig en onveilig is dat volwassenen vaak A denken en voelen, maar B zeggen. Bijvoorbeeld de juf op school zegt dat het vandaag een prachtige dag is, maar van binnen voelt ze zich verdrietig en somber. Hoogsensitieve kinderen raken hierdoor in de war en gaan twijfelen aan hun eigen gevoel en intuïtie. Als dit soort situaties vaak gebeuren, kunnen kinderen besluiten om maar niet meer naar hun gevoel te luisteren. Ze gaan zich afsluiten, ander gedrag vertonen en zich aanpassen. Er wordt een overlevingsmechanisme gecreëerd, zodat ze niet steeds overweldigd worden en in de war raken. En ook om ervoor te zorgen dat ze erbij horen en geaccepteerd te worden. Want niks is angstiger voor een kind om anders dan anders te zijn en verstoten te worden door de groep. Doordat ze zich afsluiten voor wie ze werkelijk zijn, hun levensenergie kan dan niet meer goed stromen, kunnen ze allerlei lichamelijke en geestelijke klachten ontwikkelen. Sommige kinderen kunnen zelfs al op jonge leeftijd in een depressie of burn-out komen.

Nieuwetijdskinderen hebben een verder ontwikkeld DNA. In essentie zijn we allemaal sterrenstof en oneindig bewustzijn. We zijn allemaal lichtwezens in een menselijke vorm. Aan de buitenkant zien we er in grote lijnen hetzelfde uit, maar de binnenkant is niet bij iedereen hetzelfde. Sowieso beschikken we allemaal, zelfs de meest aardse zielen, over buitenaards DNA. We gebruiken maar een klein percentage van ons DNA, de rest noemen we junk DNA. In deze tijd waarin veel mensen spiritueel ontwaken, wordt ook ons DNA verder geactiveerd. We worden letterlijk opnieuw bedraad en uitgelijnd met de nieuwe hogere energieën, waardoor ons lichaam en brein anders gaan werken.

Het gevolg daarvan is dat we veranderen op alle lagen (geestelijk, lichamelijk, emotioneel en spiritueel) en andere wensen en behoeften krijgen. We gaan anders denken, voelen, leren en functioneren, vanuit een hoger bewustzijn. Nieuwetijdskinderen worden al geboren met een verder ontwikkeld of geactiveerd DNA, waardoor deze kinderen totaal anders dan de massa kunnen denken, leren en zich (sociaal) gedragen. Veel nieuwetijdskinderen zijn zeer intuïtief en empathisch en minder rationeel. Deze kinderen denken en leren niet met hun hoofd, maar met alle zintuigen en hun hart en ziel. Ze worden vaak geboren met bijzondere gaven en talenten, die ze nodig hebben tijdens hun missie op aarde. Velen zijn hier om vrijwillig bij te dragen aan de creatie van een liefdevolle wereld vanuit onvoorwaardelijke liefde, gelijkheid en eenheid. Deze kinderen weten als geen ander dat alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Hun gedrag en manier van leren worden niet altijd begrepen door hun ouders en school, waardoor ze allerlei labels en onnodige medicatie krijgen. Terwijl het probleem niet in de kinderen zit, maar in onze verouderde manier van denken en doen vanuit een lager bewustzijn. Traditionele opvoedings- en onderwijsmethoden werken voor deze kinderen niet meer. Dat verklaart waarom er zoveel kinderen met ‘gedragsproblemen’ zijn en vastlopen op school. Nieuwetijdskinderen vragen om een opvoeding en onderwijssysteem vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn: kosmisch ouderschap en onderwijs.

Ze hebben moeite met het huidige rationele en prestatiegerichte onderwijssysteem. Ook grote klassen en veel stilzitmomenten zijn erg lastig voor hoogsensitieve kinderen en nieuwetijdskinderen. Sommige kinderen doven helemaal uit op school en vergeten wie ze werkelijk zijn.

Nieuwetijdskinderen zijn vaak dromers of juist stuiterballen. Het lijkt alsof ze er soms niet helemaal met hun volle aandacht zijn. Dat klopt ook. Ze staan vaak met een been op aarde en met een been in een andere dimensie; als een soort poort tussen de aarde en het universum. Aarden is daarom voor deze kinderen heel belangrijk. Hoe beter ze geaard zijn, verbonden met de aarde, hoe sterker ze staan. En hoe beter ze kunnen ontladen en opladen. Vergelijk het met een grote boom die met lange wortels stevig in de aarde staat, stormen trotseert, loslaat en nieuwe energie (voeding) opneemt.

Tips: laat nieuwetijdskinderen zoveel mogelijk binnen en buiten op blote voeten lopen. En laat ze lekker spelen met water en zand. Zwemmen in de zee of een natuurplas is ook erg helend voor deze kinderen.

Nieuwetijdskinderen zien het grotere geheel, het ‘grote plaatje’. Daarom hebben ze op school moeite met automatiseren, woorden spellen, losse deeltaken, repeterende opdrachten, logisch denken, etc. Veel van deze kinderen zijn hoogbegaafd en hoogsensitief en hebben een multidimensionaal kosmisch bewustzijn. Mensen met een kosmisch bewustzijn zijn altijd hoogsensitief, maar hoogsensitieve mensen hebben niet altijd een kosmisch bewustzijn. Een kosmisch bewustzijn gaat verder dan hoogsensitiviteit. Het een is niet beter dan het ander. Zie een kosmisch bewustzijn als een ruimere waarneming van zowel de zichtbare (tastbare) wereld als onzichtbare (niet-tastbare) wereld. Je ziet beide werelden, in eenheid met elkaar. Alles is met elkaar verbonden, werkt samen en heeft effect op elkaar.

Veel nieuwetijdskinderen hebben meerdere levens in andere dimensies en sterrenstelsels gehad, zoals de Pleiaden en Sirius. Soms herinneren ze zich deze levens nog bewust en blijven ze in contact met deze andere dimensies. Ze kunnen berichten uit andere dimensies (soms in lichttaal in woord en geschrift) doorgeven, channelen en erover vertellen. Vaak voelen ze zich niet thuis op aarde en willen ze naar huis. Ze hebben heimwee naar ‘de sterren.’ Niet alle nieuwetijdskinderen weten dat ze ‘sterrenkinderen’ zijn. Dat mogen ze dit leven opnieuw ontdekken, wat we spiritueel ontwaken noemen. Dit proces kan een lange, eenzame weg zijn. Ze kunnen zich alleen, onbegrepen en depressief voelen. Alsof ze door niemand echt gezien en begrepen worden, totdat ze ontwaken en realiseren dat alles wat ze nodig hebben in zichzelf zit.

Nieuwetijdskinderen voelen zich vaak anders dan andere kinderen. Dat kan gevoelens van minderwaardigheid en depressie veroorzaken. Vaak gaan ze zich aanpassen, waardoor ze hun eigenheid en lichtkracht verliezen. Als je anders dan andere kinderen bent, dan vinden velen daar iets van. Wij zijn zo geprogrammeerd om ‘afwijkingen van de norm’ als negatief te beoordelen. Als je niet aan de norm of massa voldoet, dan ben je een uitzondering, misfit, te gevoelig, te druk, te dromerig, te rebels, raar of lastig.

Ze voelen jou als ouder, de directe omgeving, de leerkracht en energieën in het collectief haarfijn aan. Als jij als ouder niet lekker in je vel zit, worstelt met verdriet en pijnstukken of erg gestrest bent, dan pikken ze jouw emoties en stress op. Ook al doe je nog zo je best om ze te verbergen. Ze prikken er dwars doorheen. Het mooiste cadeau wat jij als ouder aan je kind kunt geven, behalve liefde en zorg, is dat je je eigen verdriet, pijn en overtuigingen aankijkt en heelt. Alles wat je als ouder oplost, geef je niet meer door. Hoogsensitieve kinderen en nieuwetijdskinderen kunnen soms uit liefde pijn overnemen en jouw lasten gaan dragen. Zo ontstaat er familiekarma en -lot. Ook zijn ze erg gevoelig voor galactische en kosmische invloeden, zoals de Schumann resonantie, volle maan, zonnestormen, zonnevlammen, planeetsamenstanden, retrogrades, eclipsen, meteorietregens, etc.

Ze hebben moeite met tijd (tijd is een illusie), een hoog werktempo, presteren onder druk, concentratie en grote groepen. 

Ze kunnen heel boos worden als ze iets niet meteen krijgen wat ze willen of als iets niet meteen lukt. Ze moeten eraan wennen dat er op aarde – anders dan ze gewend zijn – een vertraagde manifestatie is.

Veel nieuwetijdskinderen, vaak oude en/of hoogontwikkelde zielen, vinden het verschrikkelijk om in een babylijfje te zitten en hulpeloos te zijn. Waardoor ze als baby vaak boos, ontevreden, gefrustreerd en verdrietig zijn.

Nieuwetijdskinderen hebben vaak een verstoord slaapritme (en slapen een stuk minder) en voedselallergieën. Deze kinderen zo sensitief, waardoor het vaak even duurt, voordat ze in slaap vallen. Ze kunnen ’s nachts regelmatig wakker worden en onrustig slapen, omdat ze ’s nachts vaak astraal reizen naar andere dimensies of bezoek van lichtwezens of entiteiten krijgen. Daardoor kunnen ze ’s morgen moe wakker worden. Het duurt even voordat ze op gang komen. Vaak zijn het avondmensen. Nieuwetijdskinderen zijn niet de makkelijkste eters. Ze zijn kieskeurig en geven de voorkeur aan voedsel met een hoge frequentie. Intuïtief weten ze heel goed welke voeding ze nodig hebben.

Ze zijn supergevoelig voor prikkels (licht, geluid, geur, straling, etc.) en hun zintuigen zijn extreem goed ontwikkeld. 

Ze zijn behalve heldervoelend, vaak ook helderhorend en helderziend. Ze kunnen energieën en lichtwezens uit andere dimensies zien, voelen en horen, waarmee ze ook echt contact hebben. Dat kan best wel verwarrend zijn, als ze ontdekken dat niet iedereen deze ervaringen heeft.

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op