Focus op zichtbaarheid, verbinding en authenticiteit

Online zichtbaarheid, verbinding en authenticiteit zijn belangrijke focuspunten. Pak de kans om jezelf als ondernemer, juist in deze onzekere tijden, nog meer als personal brand neer te zetten. Jij en jouw bedrijf zijn uniek en hebben een verhaal dat de moeite waard is.

Online zichtbaarheid

Laat jij online zien wie je bent? De focus op online wordt alleen maar meer en dat zal waarschijnlijk ook zo blijven. Hoe sta jij online ervoor? Ben je zichtbaar en vindbaar? Is je website up-to-date? En hoe zet je jouw social media kanalen in? Zijn deze bijvoorbeeld onderdeel van je marketingcommunicatieplan? Dit is hét moment om je online communicatiemiddelen onder de loep te nemen en hierin te investeren.

Verbinding

Een toverwoord wat vaak te pas en onpas wordt gebruikt. Wat betekent verbinding eigenlijk voor jou? Een verbinding kan naar mijn gevoel pas slagen als de intentie zuiver, vanuit respect en een gezamelijke win-win mindset is. Dat lijkt logisch, maar in de praktijk loopt het geregeld toch anders. Hoe kun jij je met andere ondernemers écht verbinden van hart tot hart en samen verder groeien? 

Authenticiteit

Durf jij je ware zelf te laten zien als ondernemer? Of neem je (vaak) een formele zakelijke rol aan? Dat heb ik ook jaren gedaan, vanuit onzekerheid en veiligheid. Totdat ik besloot om dit anders te gaan doen. Ik was helemaal klaar met dat knellende zakelijke keurslijf. Nu mag ik van mezelf, vanuit liefde voor mezelf, overal mezelf zijn. En ik mag falen, want niemand is perfect. En dat hoeft ook niet. Pas dan kom je écht in je kracht en kun je zijn wie je werkelijk bent! Let your light shine! Je bent het waard!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Heb je hulp nodig met een plan van aanpak/briefing voor een nieuwe website? Zijn de teksten op je website aan vervanging toe en wil je teksten die SEO proof zijn? Of worstel je met content voor social media? Ik help je graag! Stuur een mailtje naar maartje@tekstmetzin.nl.