Inzichtsessies

Tijdens een inzichtsessie kan ik jou afgestemde boodschappen en praktische tools doorgeven en aanreiken. Die jouw frequentie en lichtkracht verhogen en jou helpen tijdens jouw transformatie. Dat doe ik vanuit mijn multidimensionale wijsheid en afstemming met mijn spirit team.

Ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn?

Voordat je als mens op aarde wordt geboren, bepaalt jouw ziel (die onsterfelijk is) met je gidsen en spirit team de levenslessen, taak of missie voor je aankomende leven. Daarvoor kiest de ziel een passend lichaam uit, dat niks meer is dan een ‘voertuig’. Dat uiteraard goede voeding en verzorging nodig heeft. We zijn een ziel met een lichaam, in plaats van een lichaam met een ziel. Het doel van incarneren – geboren worden – is ontwikkeling en groei van de ziel. Hoe weet je nu of je klaar bent voor een volgende stap in bewustzijn? Dat weet je niet, dat voel je. Het is een innerlijke onrust en roeping vanuit je ziel, die steeds sterker wordt, omdat je ziel er klaar voor is. Die wil verder groeien in bewustzijn.

‘Behalve een mens van vlees en bloed ben je een prachtig stralend lichtwezen met een multidimensionaal bewustzijn, dat bij velen nog niet ‘ontwaakt’ is.

Het is niet toevallig dat jij tijdens deze transitieperiode op aarde bent

Toeval bestaat niet. De aarde staat op de drempel van een nieuw tijdperk en hoger bewustzijn. Grote kans dat jij met jouw unieke talenten en gaven op een authentieke manier bij mag dragen aan deze transitie en ascentie. Ik help jou graag op weg in jouw transformatieproces.

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing?

 • Ben je zoekende naar jouw talenten, wie je werkelijk bent en wat je doel in je leven is?
 • Vraag je je regelmatig af waarom je doet wat je doet?
 • Ben je zeer intuïtief, sensitief (‘hoogsensitief XL’) en misschien wel heldervoelend en -wetend?
 • Voel je vaak onrustig, alsof ‘de tijd dringt’, en zit je niet altijd lekker in je vel?
 • Vind je het soms lastig en zwaar om op aarde te zijn?
 • Heb je wel eens heimwee naar ‘de sterren’ of een andere dimensie, die als veel meer als ‘thuis’ voelt?
 • Heb je te vaak het gevoel dat je overleeft, in plaats van leeft en in een te nauw (keurs)lijf zit?
 • Ervaar je soms vage lichamelijke (ascentie)klachten, waarvoor geen oorzaak gevonden wordt?
 • Ben je toe aan een stap verder en dieper dan reguliere (hsp-)coaching?
 • En voel je met hart én ziel dat je op aarde een belangrijke (en misschien wel grootse) taak of missie hebt?

Inhoud inzichtsessie(s)

Het allerbelangrijkste wat ik voel, is dat ik multidimensionale boodschappen op maat door mag geven als boodschapper, schrijver en ascentiegids. Ik geef door wat jij nodig hebt. Ik werk online via Teams of WhatsApp videobellen.

 • Je kunt meteen een online sessie van 1 of 1,5 uur boeken of eerst een vrijblijvend telefoongesprek van 30 minuten om te voelen of ik jou verder kan helpen.
 • Na de eerste sessie voelen we samen of en hoeveel vervolgsessies nodig zijn. Ik werk niet met vastomlijnde methodes en langdurige trajecten die je van tevoren moet kopen, maar werk in het moment en de flow van het universum. Zo krijg je altijd precies wat je op een bepaald moment nodig hebt. Na elke sessie voelen we wat er voor jou nu nodig is. Nog een sessie bij mij of bij één van de mooie coaches en therapeuten uit mijn netwerk, die andere specialisaties en invalshoeken hebben.
 • Mijn aanpak is een combinatie van afstemmen, praktische tools en oefeningen. Bijvoorbeeld meditaties, visualisaties, affirmaties, etc.

‘Alle antwoorden zitten in jezelf, ik help je om deze vanuit je eigen lichtkracht terug te vinden. Dat doe ik vanuit mijn eigen wijsheid, kosmische afstemming, intuïtie en levenservaringen’.

Prijzen

 • Sessie 1 uur: 90 euro
 • Sessie 1,5 uur: 115 euro

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal, next level en praktisch tegelijk, toegankelijk, luchtig (hou van humor :), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op