Inzichtsessies / zielsafstemmingen

Tijdens een inzichtsessie of zielsafstemming geef ik afgestemde boodschappen door en reik ik praktische tools aan. Deze helpen je blokkades los te laten en je frequentie te verhogen. Dat doe ik zo down-to-earth mogelijk vanuit een multidimensionaal bewustzijn en afstemming met jouw ziel.

Ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn?

Voordat je als mens op aarde wordt geboren, bepaalt jouw ziel (die onsterfelijk is) met je gidsen en spirit team de levenslessen, taak of missie voor je aankomende leven. Daarvoor kiest de ziel een passend lichaam uit, jouw waardevolle voertuig in dit leven. Hoe beter je voor je lichaam zorgt en ernaar luistert, hoe beter je samen kunt werken met de ziel en je ware pad kunt volgen. Het doel van incarneren – geboren worden – is ontwikkeling en groei van de ziel. Hoe weet je nu of je klaar bent voor een volgende stap in bewustzijn? Dat voel je. Het is een innerlijke roep vanuit de ziel, die steeds sterker wordt, omdat je ziel er klaar voor is. Die wil verder groeien in bewustzijn.

‘Behalve een mens van vlees en bloed ben je een prachtig stralend lichtwezen met een multidimensionaal bewustzijn.’

Het is niet toevallig dat jij tijdens deze transitieperiode op aarde bent

Toeval bestaat niet. De aarde staat op de drempel van een nieuw tijdperk en hoger bewustzijn. Grote kans dat jij met jouw unieke talenten en gaven op een authentieke manier bij mag dragen aan deze transitie en ascentie. Ik help jou graag op weg in jouw transformatieproces.

Zijn de volgende vragen op jou van toepassing?

 • Ben je zoekende naar jouw talenten, wie je werkelijk bent en wat je doel in je leven is?
 • Vraag je je regelmatig af waarom je doet wat je doet?
 • Ben je zeer intuïtief, sensitief (‘hoogsensitief XL’) en misschien wel heldervoelend en -wetend?
 • Voel je vaak onrustig, alsof ‘de tijd dringt’, en zit je niet altijd lekker in je vel?
 • Vind je het soms lastig en zwaar om op aarde te zijn?
 • Heb je wel eens heimwee naar ‘de sterren’ of een andere dimensie, die als veel meer als ‘thuis’ voelt?
 • Heb je te vaak het gevoel dat je overleeft, in plaats van leeft en in een te nauw (keurs)lijf zit?
 • Ervaar je soms vage lichamelijke (ascentie)klachten, waarvoor geen oorzaak gevonden wordt?
 • Ben je toe aan een stap verder en dieper dan reguliere (hsp-)coaching?
 • En voel je met hart én ziel dat je op aarde een taak of missie hebt?

Inhoud inzichtsessie / zielsafstemming

Tijdens een inzichtsessie stem ik me af op jouw (ziels)energie en het universele veld. Ik zorg voor een veilige, liefdevolle verbinding, waarbinnen alles er mag zijn. Ik geef jouw inzichten, afgestemde boodschappen of net dat zetje wat je nodig hebt om zelf verder te gaan. Mijn intentie is om jou weer terug bij jezelf te brengen. Alles wat je nodig hebt in dit leven zit allang in je. Alleen soms kun je de verbinding met je (ziels)kern voor je gevoel kwijt zijn. Het is dan fijn dat er even iemand meekijkt. Een sessie is een combinatie van o.a. afstemmen, activaties, praktische tools en diverse loslaat- en aardingsoefeningen.

Ik werk samen met jouw energie, waardoor er altijd gebeurt wat er op een bepaald moment nodig is en je aankunt. Ik werk online via Teams of WhatsApp videobellen.

 • Je kunt meteen een online sessie van 1 of 1,5 uur boeken of eerst een vrijblijvend telefoongesprek van 30 minuten om te voelen of ik jou verder kan helpen.
 • Na de eerste sessie voelen we samen of en hoeveel vervolgsessies nodig zijn. Ik werk niet met vastomlijnde methodes en altijd in het moment. Elke sessie is daarom anders en helemaal op jou afgestemd. De keuze om een vervolgsessie te plannen, laat ik altijd aan jou over. Elke keuze is goed.
 • Wil je de diepte in en doorpakken? Ik bied ook trajecten van drie maanden aan.

‘Alle antwoorden zitten in jezelf, ik help je om deze vanuit je eigen lichtkracht terug te vinden’.

Prijzen

 • Sessie 1 uur: 90 euro
 • Sessie 1,5 uur: 115 euro

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal en aards tegelijk, praktisch, toegankelijk, luchtig (hou van humor :), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op