Maartje van Arendonk, tekstschrijver en ascentiegids

Hoi, ik ben Maartje, tof dat je mijn website bezoekt! Kijk lekker rond en bel of mail als je vragen hebt.

‘In mijn achternaam komt ‘arend’ terug. Hoe leuk is dat! Ik heb me altijd al verbonden met roofvogels gevoeld. De arend is één van mijn favorieten. Vandaar dat er (arends)vleugels en een hartje in mijn logo terugkomen. Symbolisch voor geborgenheid en vrouwelijkheid (ronde vorm van het logo), vrijheid, liefde, focus en het grote plaatje. De arend staat bekend om zijn helicopterview. Hij vliegt boven het ‘veld’ en ziet het totale plaatje, maar houdt haarscherp zijn focus op wat hij graag wil zien in het veld. Daar gaan zijn aandacht en kracht naartoe. Hoe hard het ook stormt, hij laat zich niet gek maken en afleiden, omdat hij vanuit een innerlijk weten vertrouwt op het grote plan. Alles gebeurt met een reden en precies op het juiste moment. Waardoor je altijd op elk moment bent waar je zijn mag.’

Tekstschrijven

Schrijven is mijn passie. Mijn schrijfstijl is down-to-earth, warm en zo simpel mogelijk; less is more. Ik hou van open en pure communicatie zonder poespas. Jarenlang schreef ik enkel zakelijke teksten. Tegenwoordig voel ik dat ik mijn sensitiviteit en ruimere bewustzijn op een praktische manier in mag zetten tijdens het schrijven. Ik richt me vooral op bedrijven die zich hierin herkennen en bij mij passen: bewustere ondernemers, coaches, therapeuten en healers. Ben je in een andere branche vertegenwoordigd? En heb je een goed gevoel bij mij en mijn schrijfstijl? Dan schrijf ik uiteraard ook graag voor jou! Behalve schrijven voor bedrijven, schrijf ik regelmatig artikelen voor diverse kanalen. Hierin deel ik levenservaringen, inzichten, energie-updates en tips.

Inzichtsessies

Naast mijn schrijfwerkzaamheden voel ik een diepe calling om mensen te helpen in hun transformatie- of ascentieproces. Op deze manier wil ik bijdragen aan een mooiere en liefdevollere wereld. Ik richt me dus op twee takken, die voor mij even waardevol zijn: tekstschrijven en begeleiding van volwassenen en ouders van hoogsensitieve kinderen en nieuwetijdskinderen vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn. Met een ruimer bewustzijn bedoel ik dat ik verder kijk en voel dan hetgeen in onze dagelijkse realiteit zichtbaar en voelbaar is. Maar wel met twee voeten stevig op de grond. Je kunt pas echt iets manifesteren als je goed geaard bent. Ik ben dankbaar voor deze mooie en afwisselende combinatie van tekstschrijven en mensen begeleiden op een diepgaand level.

‘Ik fungeer als een kanaal tussen de aarde en andere dimensies en geef zo kort, eenvoudig en puur mogelijk door wat ik doorkrijg. Mijn boodschappen zijn toegankelijk en liefdevol.’

Praktische tekstschrijver en ‘kosmische boodschapper’

Ik omschrijf mezelf enerzijds als een praktische tekstschrijver en anderzijds als een boodschapper of doorgeefluik van de kosmos. Ik geef algemene en  persoonlijke boodschappen door. Om jou daarmee te inspireren, kracht te geven en te transformeren. Zodat je aan de slag met jezelf gaat, je frequentie gaat verhogen en je ware zelf terugvindt. We worden allemaal geboren met unieke talenten en gaven en een speciale opdracht in dit leven. Alle antwoorden zitten in jezelf. Ik kan jou helpen om deze terug te vinden. Dat doe ik vanuit mijn eigen wijsheid, intuïtie, levenservaringen en afstemming met het universele veld.

Transformatie vanuit je eigen lichtkracht

Als jij in jouw authentieke lichtkracht komt – alles is energie en met elkaar verbonden – verhoog je daarmee niet alleen je eigen energiefrequentie, ook die van onze planeet. En je inspireert anderen om ook hun hart te volgen. Zo geven we licht en liefde door en creëren we samen een golf van licht en liefde. Een golf die al het donker in licht transformeert en bijdraagt aan de shift naar een mooiere en liefdevollere wereld en nieuwe aarde.

‘Samen shiften we naar een hoger bewustzijn en liefdevolle aarde. We zijn allemaal één. Liefde is de sleutel en overwint alles.’

Mijn transformatieproces en heimwee naar de sterren

Heel veel jaren liep ik verdoofd en gedesillusioneerd rond op deze aardbol. Ik had heimwee naar iets – de sterren – wat ik niet precies kon plaatsen en als ‘thuis’ aanvoelde. Lange tijd wilde ik hier op aarde niet zijn. Alsof ik vanaf de zijlijn à la Star Trek naar de verkeerde film keek. En per ongeluk in een donkere dimensie was terechtgekomen.

‘Als klein meisje vroeg ik regelmatig: ‘Mama, is dit wel echt? En hoe weet ik dat dan?’

Roerige tijden
Ik heb de nodige zwarte momenten tijdens mijn leven gehad. Ik leefde lang niet, maar overleefde in een wereld waarvan ik niks begreep. Ik voelde van alles, wat ik toen nog niet kon plaatsen en verloor mezelf steeds meer. Burn-outs, depressies, angst- en paniekaanvallen, chronische vermoeidheid en allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten, ik kan ze allemaal aanvinken…

Kantelpunt tijdens mijn eerste zwangerschap
Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2010/2011 kwam het kantelpunt. Toen kwam ik in een helse ‘transformatiestorm’ terecht, die mijn spirituele ontwaking inluidde. Deze voelde aan als een jarenlange dark night of the soul. Maar hoe heftig en soms uitzichtloos deze periode ook was, diep van binnen en om me heen voelde ik zoveel kracht en liefde, die me er doorheen geloodst hebben.

‘Hoe zwaar je het ook hebt, je bent nooit alleen of verloren. En je bent zoveel krachtiger dan je denkt. Ook heb je altijd een keuze, hoe je denkt, doet en jouw leven leidt. Jouw gedachten bepalen jouw realiteit. Je creëert wat je denkt. Kies je voor angst en zwaarte of voor liefde en vertrouwen? Kijk je je pijnstukken aan of loop je ervoor weg? Het is aan jou. Niemand komt je redden en kan deze stap voor jou zetten.’

De reis naar mijn ware zelf: healing en zelfreflectie
Na héél véél healingwerk (therapieën, opleidingen, cursussen, etc.) en zelfreflectie (elke verandering begint in jezelf) begon ik me langzaam weer te herinneren wie ik werkelijk ben: een kosmische boodschapper, schrijver, transformator met een zielsmissie van licht en liefde. Tijdens mijn proces heb ik ervaren dat onze ademhaling en de natuur onze krachtigste healing tools zijn.

‘Meditatie, in stilte zijn en de natuur zijn nog altijd mijn sleutels tot healing en een hoger bewustzijn.’

Transformatie van angst en afgescheidenheid naar liefde en eenheid
Ik voelde al van kinds af aan dat ik hier op aarde ben om anderen mensen te helpen. Je kunt alleen pas anderen helpen als je zelf heel bent. Daarom ben ik, vanuit een commitment aan mijn hogere zelf, dwars door mijn pijn- en schaduwstukken heengegaan. Zo is het me gelukt om grotendeels te transformeren van angst, wantrouwen, onzekerheid, depressie en slachtofferschap naar dankbaarheid, acceptatie, (zelf)liefde, vreugde, kracht en eenheid. Zo ervaar ik steeds vaker  een diep verankerd gevoel van liefde, voor mezelf, alles en iedereen. Het voelt als een nieuwe ‘staat van zijn’ vanuit een onvoorwaardelijk vertrouwen dat alles precies loopt zoals de bedoeling is. Angsten, zorgen en de behoefte aan controle vallen daardoor steeds meer weg. Zo heerlijk en bevrijdend!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik begeleid jou graag in jouw transformatieproces, zodat je een volgende stap in bewustzijn kunt zetten, in je kracht komt en/of jouw kinderen beter kunt begrijpen.

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal, next level en praktisch tegelijk, toegankelijk, luchtig (met humor op z’n tijd), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

Tekstschrijven

Ben je een bewuste ondernemer die de wereld ook mooier wil maken? Bijvoorbeeld een coach, therapeut of healer? Of ben je gewoon op zoek naar een praktische en sensitieve tekstschrijver en voel je een klik met mij? Dan ben ik de tekstschrijver voor jou!

Lees meer

 Inzichtsessies

Ben je zoekende naar je ware zelf? Naar jouw unieke talenten en gaven? Voel je dat je hier op aarde een taak of missie hebt? En ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn? Tijdens een inzichtsessie kan ik hierop dieper invoelen en je nieuwe inzichten aanreiken.

Lees meer

Bel of mail! Ik kom graag in contact met jou!