Maartje van Arendonk, tekstschrijver en kosmisch inspirator

Hoi, ik ben Maartje van Arendonk; tekstschrijver en kosmisch inspirator. Tof dat je mijn website bezoekt! Schrijven is mijn passie. Jarenlang schreef ik enkel zakelijke teksten. Tegenwoordig voel ik dat ik mijn sensitiviteit en ruimere bewustzijn op een praktische manier in mag zetten tijdens het schrijven. Ik richt me vooral op bedrijven die zich hierin herkennen en bij mij passen: bewustere ondernemers, coaches, therapeuten en healers. Ben je in een andere branche vertegenwoordigd? En heb je een goed gevoel bij mij en mijn schrijfstijl? Dan schrijf ik uiteraard ook graag voor jou!

Mijn schrijfstijl is down to earth, warm en zo simpel mogelijk; less is more. Ik hou van open en pure communicatie zonder poespas. Behalve schrijven voor bedrijven, schrijf ik regelmatig artikelen voor diverse kanalen en werk ik aan een boek. Waarin ik levenservaringen, inzichten en tips (voor ouders van nieuwetijdskinderen) deel vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn.

‘In mijn achternaam komt ‘arend’ terug. Hoe leuk is dat! Ik heb me altijd al verbonden met roofvogels gevoeld. De arend is een van mijn favorieten. Vandaar dat er (arends)vleugels, die liefde dragen, in mijn logo terugkomen.’

Tekstschrijven, kosmische begeleiding en missie van licht en liefde

De laatste jaren voel ik vanuit een diepe inner calling dat ik, naast mijn schrijfwerkzaamheden, mensen mag helpen in hun transformatieproces. Vele levens, en een belangrijk deel van dit leven, ben ik hiervoor klaargestoomd. De tijd is nu rijp voor mijn kosmische missie van licht en liefde op aarde, zodat we samen de wereld mooier en liefdevoller kunnen maken. Ik richt me dus op twee takken, die voor mij even waardevol zijn: tekstschrijven en begeleiding van volwassenen en ouders van nieuwetijdskinderen vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn. Ik ben dankbaar voor deze mooie combinatie.

Praktische tekstschrijver en kosmische boodschapper

Ik omschrijf mezelf enerzijds als een praktische tekstschrijver en anderzijds als een ‘kosmische boodschapper’, die hoogfrequente kosmische boodschappen door mag geven geven. Om jou daarmee te inspireren en transformeren. Zodat je jouw energiefrequentie, bewustzijn en lichtkracht gaat verhogen en je ware zelf terugvindt. En ontdekt wat jouw unieke talenten en gaven zijn en taak of missie op aarde is. Alle antwoorden zitten in jezelf. Ik kan jou helpen om deze terug te vinden. Dat doe ik vanuit mijn eigen wijsheid, intuïtie, afstemming met mijn spirit team.

‘Alle antwoorden zitten in jezelf, ik help je om deze terug te vinden. Dat doe ik vanuit mijn eigen wijsheid, kosmische afstemming, intuïtie en levenservaringen’.

Transformatie vanuit je eigen lichtkracht

Als jij in jouw authentieke lichtkracht komt – alles is energie en met elkaar verbonden – verhoog je daarmee niet alleen je eigen energiefrequentie, ook die van onze planeet. En je inspireert anderen om ook hun hart te volgen. Zo geven we licht en liefde door en creëren we samen een golf van licht en liefde. Een golf die al het donker in licht transformeert en bijdraagt aan de shift naar een mooiere en liefdevollere wereld en nieuwe aarde.

‘Samen shiften we naar een hoger bewustzijn en nieuwe aarde. We zijn allemaal één: één wereld, één universum en één bewustzijn. Liefde is de sleutel en overwint alles.’

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn transformatieproces en heimwee naar de sterren

Heel veel jaren liep ik verdoofd en gedesillusioneerd rond op deze aardbol. Ik had heimwee naar iets – de sterren – wat ik niet precies kon plaatsen en als ‘thuis’ aanvoelde. Lange tijd wilde ik hier op aarde niet zijn. Alsof ik vanaf de zijlijn à la Star Trek naar de verkeerde film keek. En per ongeluk in een donkere dimensie was terechtgekomen.

‘Als klein meisje vroeg ik regelmatig: ‘Mama, is dit wel echt? En hoe weet ik dat dan?’

Roerige tijden
Ik heb de nodige zwarte momenten tijdens mijn leven gehad. Ik leefde lang niet, maar overleefde in een wereld waarvan ik niks begreep. Ik voelde van alles, wat ik toen nog niet kon plaatsen en verloor mezelf steeds meer. Burn-outs, depressies, angst- en paniekaanvallen, chronische vermoeidheid en allerlei onverklaarbare lichamelijke klachten, ik kan ze allemaal aanvinken…

Kantelpunt tijdens mijn eerste zwangerschap
Tijdens mijn eerste zwangerschap in 2010/2011 kwam het kantelpunt. Toen kwam ik in een helse ‘transformatiestorm’ terecht, die mijn spirituele ontwaking inluidde. Deze voelde aan als een jarenlange dark night of the soul. Maar hoe heftig en soms uitzichtloos deze periode ook was, diep van binnen en om me heen voelde ik zoveel kracht en liefde, die me er doorheen geloodst hebben.

‘Hoe zwaar je het ook hebt, je bent nooit alleen of verloren. En je hebt altijd de keuze om je pijnstukken aan te kijken en te helen of ervoor weg te lopen.’

De reis naar mijn ware zelf: healing en zelfreflectie
Na héél véél healingwerk (therapieën, opleidingen, cursussen, etc.) en zelfreflectie (elke verandering begint in jezelf) begon ik me langzaam weer te herinneren wie ik werkelijk ben: een kosmische boodschapper, schrijver, transformator met een zielsmissie van licht en liefde. Tijdens mijn proces heb ik ervaren dat onze ademhaling en de natuur onze krachtigste healingtools zijn.

‘Meditatie, in stilte zijn en de natuur zijn nog altijd mijn sleutels tot healing en een hoger bewustzijn.’

Transformatie van angst en afgescheidenheid naar liefde en eenheid
Ik voelde al van kinds af aan dat ik hier op aarde ben om anderen mensen te helpen. Je kunt alleen pas anderen helpen als je zelf heel bent. Daarom ben ik, vanuit een commitment aan mijn hogere zelf, dwars door mijn pijn- en schaduwstukken heengegaan. Zo is het me gelukt om grotendeels te transformeren van angst, wantrouwen, onzekerheid, depressie en slachtofferschap naar dankbaarheid, acceptatie, (zelf)liefde, vreugde, kracht en eenheid. Zo ervaar ik steeds vaker en langer – echt niet altijd – een diep verankerd gevoel van liefde, voor mezelf, alles en iedereen. Met een onvoorwaardelijk vertrouwen dat alles precies loopt zoals de bedoeling is. Angsten, zorgen en de behoefte aan controle vallen steeds meer weg. Liefde overwint namelijk alles.

Ik ben klaar voor mijn missie!

Nu is de tijd aangebroken voor mijn missie, the time is now, ik ben er klaar voor. Ik begeleid jou graag in jouw transformatieproces, zodat jij een volgende stap in bewustzijn kunt zetten en in je kracht komt. En daarmee bijdraagt aan het verhogen van de frequentie van onze planeet en toekomst van de aarde en mensheid.

‘Mijn werkwijze is liefdevol, multidimensionaal, next level en praktisch tegelijk, toegankelijk, luchtig (met humor op z’n tijd), krachtgericht en met een gemoedelijke Brabantse inslag.’

 Tekstschrijver voor bewuste ondernemers

Ben je een bewuste ondernemer die, net zoals ik, de wereld mooier en liefdevoller wil maken? Ben je bijvoorbeeld een coach, therapeut of healer? Werk je op een andere manier vanuit je hart? En ben je op zoek naar een sensitieve en praktische tekstschrijver? Dan ben ik de tekstschrijver voor jou!

Lees meer

 Begeleiding vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn

Ben je zoekende naar je ware zelf? Naar jouw unieke talenten en gaven? Voel je dat je hier op aarde een taak of missie hebt? En ben je klaar voor een volgende stap in bewustzijn? Dan kan ik je hierbij helpen, vanuit een ruimer (kosmisch) bewustzijn.

Lees meer

 Advies ouders van kosmische kinderen en nieuwetijdskinderen

De laatste jaren worden er steeds meer nieuwetijdskinderen geboren. Deze hoogbewuste kinderen weten precies wie ze zijn en wat ze komen doen op aarde. Als nieuwetijdsvolwassene weet ik waar ze tegenaan lopen en wat ze nodig hebben.

Lees meer

Interesse? Bel of mail! Ik kom graag in contact met jou!