Trajecten

Heb je allerlei vragen over het leven, de kosmos, bewustzijn en jezelf? Vind je de huidige tijd, die steeds sneller lijkt te gaan, soms lastig? Voel je je vaak overprikkeld en overweldigd? Voel je van alles wat je niet kunt plaatsen? Worstel je regelmatig met de hoge, wisselende energieën? En vind je het lastig om geaard in het hier en nu te blijven? Diverse onderwerpen die tijdens een traject aan bod kunnen komen.

Tijdens een traject (van 1 maand, 2 maanden of 3 maanden) gaan we de diepte in. We gaan intensief aan de slag. Elk traject is op maat. Ik werk niet met vastomlijnde methodes, etc. Ik voel in het moment, in afstemming met jou, wat er nodig is. Daarnaast zorg ik voor een veilige verbinding. Mijn manier van werken is energetisch, multidimensionaal, maar ook ‘simpel en down-to-earth’. Ik reik je praktische tools en inzichten aan waarmee je verder kunt. Soms verwijs ik je door naar een kinesioloog of natuurgeneeskundige.

Ik stem af op jouw energie en behoeften. De ene keer kan het vooral ‘praten’ zijn, wat energetisch veel meer omvat dan een gesprek voeren. Een andere keer geef ik je een diepgaande healing of aarding op afstand, die je alleen maar hoeft te ontvangen. En weer een andere keer gaan we in het energetische veld van jouw familiesysteem werken. Een aantal voorbeelden van wat er aan bod kan komen.

Mijn belangrijkste doel is om jou weer terug bij jezelf te brengen. Talenten en passies (opnieuw) te ontdekken. En je laten voelen dat alles al in jou aanwezig is. Samen schijnen we jouw licht op het potentieel dat al die tijd al in jou aanwezig is, maar waarmee (door allerlei redenen) de verbinding verloren is gegaan.

Helen is niet jezelf ‘fixen’ of verbeteren tot ‘een betere versie van jezelf’, je bent al perfect zoals je bent. Helen is het terugvinden en activeren van de verloren delen in jezelf. Zodat je jezelf op alle lagen terugvindt en kunt worden wie je werkelijk bent. Pas dan kan jouw werkelijke pad zich ontvouwen. Voor alles staat het juiste moment, als jij er klaar voor bent. Vanuit die optiek is jouw proces vertragen of versnellen onmogelijk. Timing is all.

Inhoud bewustzijnstraject

  • Keuze uit 1 maand, 2 maanden of 3 maanden.
  • Traject 1 maand: 1 online sessie van 1,5 – 2 uur, 3x call van 30 min. voor al je vragen en extra support. € 700,- 
  • Traject 2 maanden: 2 online sessies van 1,5 – 2 uur, 6x call van 30 min. voor al je vragen en extra support.  € 1.200,- 
  • Traject 3 maanden: 3 online sessies van 1,5 – 2 uur, 9x call van 30 min. voor al je vragen en extra support. € 1.750,-
  • Voor alle trajecten geldt: onbeperkt app-contact tussendoor, als je korte en dringende vragen hebt die niet kunnen wachten tot de wekelijkse call.
  • Genoemde prijzen zijn excl. btw.

Ja, ik ben er klaar voor om samen de diepte in te gaan tijdens een traject.
Stuur dan een mailtje. Wil je eerst meer informatie of heb je andere vragen? Bel of mail gerust.

Interesse? Bel of mail!

neem vrijblijvend contact op