Hoera Tekst met zin is geboren!

Een langgekoesterde wens is werkelijkheid geworden. Afgelopen mei ben ik begonnen met Tekst met zin, mijn eigen ‘tekstbedrijf’. Wie ben ik? En wat kan ik voor je betekenen? Ik ben Maartje van Arendonk en woon en werk in het groene buitengebied van Molenschot, waar mijn roots liggen. Fijn om hier weer terug te zijn!

Dromen – durven – doen

‘Tekst met zin’ borrelde al even. Zonder concreet plan van aanpak en een portie lef bleef het enige tijd bij ‘borrelen’; tot afgelopen 9 mei. Sindsdien is mijn bedrijf officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik écht begonnen. Mijn website is net klaar en ik ben heel erg benieuwd wat je ervan vindt!

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Schrijven en redigeren: van online en offline teksten.
  • Marketingcommunicatie: advies, plan en campagne.
  • Beheer social media en website: niet alleen schrijven, ook plaatsen van berichten.

Hoe doe ik dat?

Door een bundeling van uitgebreide kennis en ervaring, een passie voor schrijven, authenticiteit, sensitiviteit en een snufje humor! Mijn doel is om ondernemers op een prettige, informele manier tekstueel te ontzorgen: van advies tot en met de uitvoering. Informeer naar de mogelijkheden of een vrijblijvend advies.

Terug naar alle berichten