Inkijkje in mijn werkdag

Een inkijkje in mijn werkdag. Zo zien mijn dagen eruit, als ik niet bij klanten ben. Hier aan de keukentafel gebeurt het dus allemaal… Eten, socializen en werken, komen hier samen. Ik moest wel even zoeken naar balans en structuur, die heb ik inmiddels gelukkig gevonden.

Ik vind het heerlijk om thuis in alle rust te kunnen werken. Ook put ik veel inspiratie uit het groen om me heen. Tussen het schrijven door, even lekker hangen op mijn aanrecht en naar buiten loeren. Of ik trek mijn wandelschoenen aan en banjer een rondje door de weilanden. Dat laatste zou ik vaker mogen doen… Heb ik al meteen een goed voornemen voor 2020 te pakken.

De laatste weken van het jaar is het even buffelen. Bij wie niet… Geen probleem, dan zetten we de schrijfversnelling gewoon een tandje hoger. Het is tof dat er steeds meer klanten bijkomen. Dat geeft veel energie!

Zijn de teksten van bijvoorbeeld jouw website of brochure aan een update toe? Weet je niet goed hoe je moet beginnen met (her)schrijven. Of heb je er gewoon geen tijd voor? Ik help je graag! We beginnen met de rode draad van jouw bedrijf (waar sta en ga je voor) en vervolgens vertalen we deze naar doelgerichte teksten.

Wil je meer informatie of een vrijblijvend advies? Stuur dan een mailtje naar maartje@tekstmetzin.nl of bel mij op 0610492028.