Schrijven is mijn passie

Staar je uren naar een leeg beeldscherm? Lukt het maar niet om goedlopende zinnen te maken? Of word je steeds gestoord door de telefoon? Ik schrijf met passie teksten voor jouw website, brochure, flyer, nieuwsbrief, social media en meer. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om jouw unieke bedrijfsverhaal, laatste nieuws of actie te vertalen naar een resultaat- en klantgerichte boodschap.

Luisteren met empathie

Goed luisteren is het halve werk, zo is dat ook met schrijven. En daarmee bedoel ik niet alleen jouw verhaal aanhoren, maar luisteren met volle aandacht, empathie en doorvragen. Wat beweegt jou als ondernemer? Wat is jouw passie? Wat vind je belangrijk? Waar sta je voor als bedrijf? En welk doel heb je bijvoorbeeld met een brochure of website voor ogen? Jouw informatie verwerk ik tot een krachtige boodschap in de taal van jouw klanten of doelgroep.

Sensitief zakelijk

Mijn werkwijze is samen te vatten als sensitief zakelijk. Mijn aanpak is zakelijk en professioneel met ruimte voor gevoel en eigenheid. Geen strakke, formele procedures, gewoon jij en ik in gesprek over tekst over jouw bedrijf. Ik streef ernaar om tijdens elke opdracht een open en prettige sfeer te creëren, waarin de mooiste tekstcreaties of marketingcommunicatie-ideeën kunnen ontstaan. Ook kijk ik graag verder dan de ‘gebaande paden’. Outside of your comfort zone is where the magic happens.

Terug naar alle berichten