We are one

Het voelt alsof er op het moment verschillende groepen zijn met tegengestelde visies en overtuigingen over de situatie waarin we ons nu bevinden. Sommigen zijn bang, maken zich zorgen en laten zich leiden door de media. Anderen voelen niet zo veel. Weer anderen zijn woedend en leggen verbanden met onder andere 5G en overheidsfraude. En dan heb je nog een groep licht- en liefdewerkers.

Misschien heb je niet echt een vastomlijnde gedachte, en kun je hier niks mee, of deel je stukjes van meerdere visies. Dit is geen waarheid, alleen mijn gevoel. Ik wil met dit bericht niemand veroordelen of in hokjes plaatsen, alleen laten voelen hoe deze overtuigingen samen gaan op het moment. En wat het level van tolerantie is.

Behalve saamhorigheid is er namelijk ook veel onderlinge strijd op het moment. Groepen die elkaar van ‘de waarheid’ willen overtuigen. Ik zie soms pittige discussies voorbij komen, waarbij het respect voor elkaar soms ver te zoeken is.

Alles is energie, wat ik al vaker heb geschreven. Wat je aandacht geeft, dat groeit. Juist nu is het belangrijk om ons te focussen op wat we graag willen (i.p.v. wat we niet willen). Vanuit deze optiek vraag ik me af wat we dan willen? En wat we daarvoor nodig hebben? Voel maar wat voor jou klopt… Verdeeldheid? Strijd? Angst? Zorgen over de toekomst? Boosheid? Wantrouwen in onze regering en wereldleiders? Desinteresse? Ik-perceptie? Licht en liefde? Vertrouwen? Eenheidsgevoel?

Ik heb ‘de waarheid’ niet in pacht. Wie wel in deze bizarre tijden? Het enige dat ik nu voel, is dat we elkaar wereldwijd nodig hebben, dat liefde de grootste oerkracht is die er is en alles kan overwinnen. Niet ik, maar wij. Wat kunnen jij + ik (=wij) doen? Hoe kunnen we anderen helpen die het moeilijk hebben? En wat kunnen we voor onze planeet doen die in nood is? Samen staan we sterk! We are one. ❤